Skip to main content

Pasākuma apskats: Biznesa pusdienas Ukrainas un Latvijas uzņēmējiem par tēmu “Eksporta stratēģijas”

Ukrainas un Latvijas uzņēmēju biznesa sakaru stiprināšanas ietvaros notika nozīmīgs pasākums - biznesa pusdienas par tēmu “Eksporta stratēģijas”. Pasākums notika ekskluzīvā gaisotnē restorāna 9.stāvā ar brīnišķīgu skatu uz gleznaino Rīgu, kur dalībniekiem bija iespēja ne tikai baudīt kulinārijas šedevrus, bet arī apmainīties ar vērtīgu pieredzi eksporta jomā.

Dalīšanās pieredzē un šķēršļu pārvarēšana

Pasākuma dalībnieki, tostarp uzņēmumu līderi tādās nozarēs kā viesmīlība, loģistika, IT, ēdināšana, luksusa nekustamais īpašums un mārketinga pakalpojumi, dalījās ar saviem panākumiem un šķēršļiem eksporta tirgu iekarošanā. Tika pārrunātas barjeru pārvarēšanas stratēģijas un iespējas paplašināt biznesa robežas.

Aizveriet atmosfēru un jaunus savienojumus

Pasākuma īpatnība bija tā organizēšana pie apaļā galda, kur ciešā un uzticības pilnā gaisotnē ikviens varēja izteikties un piedāvāt savas idejas. Šis formāts veicināja spēcīgu biznesa sakaru nodibināšanu un jaunu ideju izplatīšanu, kas varētu kļūt par pamatu turpmākiem kopīgiem projektiem.

Pateicība Dalībniekiem

Izsakām pateicību visiem dalībniekiem par aktīvo dalību biznesa pusdienās un iespēju kopīgi izpētīt jaunu biznesa iespēju apvāršņus. Jūsu pieredze un redzējums ir nozīmīgs ieguldījums starptautiskās sadarbības un eksporta stratēģiju attīstībā.

Ielūgums uz nākamajiem pasākumiem

Priecāsimies jūs redzēt nākamajās tematiskajās biznesa vakariņās, kas turpinās iesākto zināšanu, pieredzes apmaiņas un stipru profesionālo saikņu attīstīšanas tradīciju starp Ukrainas un Latvijas uzņēmējiem.

Paldies visiem par iespēju pulcēties tik unikālā formātā, un mēs ceram uz jaunām tikšanās reizēm, kas palīdzēs mūsu biznesam augt un gūt panākumus, pārvarot jebkādas robežas un barjeras.